Gespecialiseerd in kinderfotografie
Achter Fotostudio Regina zitten zitten meerdere mensen met verschillende werkzaamheden. Samen zorgen we ervoor dat 'de fotograaf op kinderdagverblijven en peuterspeelzalen' een leuk fenomeen wordt, in plaats van een stressvolle bezigheid. Iets waar iedereen naar uit kijkt, in plaats van tegenop ziet.
We hebben een team van verschillende fotografen, die allemaal gespecialiseerd zijn in kinderfotografie. En dan specifiek in de leeftijd van 0-4 jaar. Want zeg nu zelf, dat is toch een vak apart?
Naast alle enthousiaste fotografen die met veel plezier, liefde en enthousiasme langskomen om op de locaties foto's te maken, werken er achter de schermen natuurlijk ook mensen mee. Zij zorgen ervoor dat alle bestellingen goed verwerkt worden, de klantenservice perfect draait en het logistieke gedeelte op rolletjes loopt.
Nieuwsgierig geworden hoe wij werken op locatie en bepaalde dingen aanpakken? Laten we kennismaken! Lees hieronder alvast meer over de mensen van Fotostudio Regina (binnenkort online) en klik hier voor de contactgegevens.
 

 Copyright © 2016 Fotostudio Regina. All Rights Reserved.

Fotostudio Regina Algemene Voorwaarden