Gespecialiseerd in kinderfotografie

 

 


Lees vooral verder wanneer je klaar bent met stress rondom het plannen van de fotograaf, hectiek tijdens het fotograferen, en matige + dure foto's achteraf.

Fotostudio Regina kan je wat anders geven.

We nemen de tijd voor jou tijdens het inplannen, en ook tijdens het fotograferen.

Goede communicatie vooraf én achteraf!

 

 

Wat bieden wij?

* Gevarieerde fotoserie per kind zonder aankoopverplichting/opstartkosten, een afdruk koop je al vanaf €4,25

* Kind- én klantvriendelijk

* Een plan op maat voor jouw locatie

* Professionele kinderfotografen die er een feestje van maken (een leuk feestje, niet een feestje waarbij iedereen overprikkeld weggaat)

* Geen gedoe voor jouw locatie: razendsnelle afhandeling via onze website

* Foto's zijn binnen een week online te bekijken en te bestellen voor de ouders

 

 

Vrijblijvend meer informatie ontvangen? Stuur een e-mail naar info@fotostudioregina.nl

Telefonisch contact? Laat dan een terugbelverzoek achter op de mail en we bellen je terug op een moment dat jou uitkomt!Hieronder kun je meer lezen in een vraag&antwoord-gedeelte, of bekijk alvast een kort overzicht hier.
 

 

 
Uitgebreide antwoorden op jouw vragen: laat ons die beren op de weg voor je weghalen!

 

Wat onderscheidt Fotostudio Regina van de andere fotografen?

Fotostudio Regina heeft een unieke werkwijze: tijd en aandacht voor het kind. Je kunt de kinderen op het kinderdagverblijf nu eenmaal niet in een rijtje bij de studio laten wachten tot ze op de foto mogen. Tijd en aandacht is belangrijk voor elk kind, en voor de leeftijd 0-4 jaar nog net wat meer.

We maken daarom van tevoren, samen met locatie, een goede planning, maar ook een hele flexibele planning. We nemen een onuitputbare bron van engelengeduld mee en hebben van nature een klik met kinderen.
Onze fotografen komen niet alleen foto's maken, maar zetten ook een sfeer neer die prettig is voor kinderen én leidsters. 
Studiofoto’s op een speelse en kindvriendelijke manier? Dat is wat wij doen!

 

Betalen wij als kinderdagverblijf iets aan Fotostudio Regina om een fotograaf voor ons kinderdagverblijf te boeken?

Nee! Het enige dat we van jullie vragen, is wat tijd om samen een werkbare planning te maken.
En nee, een planning is niet dat alle baby's in een kwartier op de foto gaan :) 
In het geval dat we meerdere dagen langskomen, willen we graag een verdeling maken welke kinderen op welke dag op de foto gaan. Ook willen we duidelijke tijden afspreken waarop ouders wiens kinderen niet aanwezig zijn op de fotodag(en), terug kunnen komen.

 

Heb je een prijzenlijst/voorbeeldfoto's?

Jazeker. Hieronder kun je een aantal voorbeeldfoto's uit verschillende series vinden, en daaronder prijsinformatie. Op aanvraag sturen we je graag meer voorbeelden toe.

 


 

 

Per kind maken we een volledige fotoshoot, bestaande uit verschillende foto's. Zo hebben de ouders keus! Bij broertjes/zusjes op het kinderdagverblijf worden er altijd foto's individueel en samen gemaakt, en hier wordt dan 1 serie van gemaakt. Overzichtelijk en betaalbaar voor de ouders.

Losse foto's zijn al te bestellen vanaf €4,25 en we hebben ook diverse aantrekkelijke en complete fotopakketten. Digitale bestanden gaan vanaf €8 per stuk. Afhankelijk van de series hebben we startpakketten vanaf €12,95/€19,95.
Voor de volledige prijzenlijst en meer voorbeeldfoto's stuur je e-mail naar info@fotostudioregina.nl.

 

Is het mogelijk om personeelsfoto’s te laten maken? Wat kost dit?

Het ziet er professioneel uit wanneer jouw locatie goede portretfoto’s heeft hangen van de leidsters/het management. Deze foto's van het personeel krijg je helemaal gratis afgedrukt of digitaal om te gebruiken op locatie.

 

Je zegt dat alle administratie en dergelijke via Fotostudio Regina gaat en het kinderdagverblijf hier geen kosten en moeite aan heeft. Hoe werkt dat dan?

Alle afhandeling gaat inderdaad via deze website.

Op locatie houdt de fotograaf zelf een administratie bij, uiteraard met input van jullie. Jullie input bestaat bijvoorbeeld uit info aanleveren waarmee we een planning kunnen maken.

Elk kindje dat die dag op de foto geweest is, krijgt een inlogkaart mee met unieke inloggegevens.
Informatie over hoe en waar in te loggen staat hierop, het enige dat de leidsters hoeven te doen is deze uitdelen aan de ouders wanneer de kinderen weer opgehaald worden.

De week dat de foto’s gemaakt worden, worden ze ook al online gezet. Extra leuk voor de ouders, om gelijk het resultaat van hun fotoshoot te zien te krijgen en niet lang hoeven te wachten om een eerste glimp op te kunnen vangen.

Online bekijken betekent ook online bestellen. Alle betalingen gaan via de website, wat betekent dat jullie als kinderdagverblijf niet achter het geld aan hoeven. Vragen van ouders kunnen gemakkelijk via de website direct aan de klantenservice gesteld worden, daar hoeven jullie als locatie niet  tussen te zitten.

Na de bestelperiode van twee weken worden alle bestellingen verzameld en gaan ze in productie. Alle bestelde fotoafdrukken worden gesorteerd in enveloppen bij jullie bezorgd en kunnen uitgedeeld te worden. Groepsfoto's en personeelsfoto's zitten hier ook bij.

 

Hoe zit het met de AVG bij jullie?

Wij gaan zorgvuldig met klantgegevens om. NAW-gegevens verzamelen wij pas wanneer ouders deze zelf ingevuld hebben bij het plaatsen van een bestelling. Daarnaast kunnen ouders alleen op hun eigen fotopagina inloggen en de foto's van hun eigen kind(eren) bekijken. 

We hebben namen van kinderen nodig voor onze administratie, maar voornamen + stamgroep is voor ons genoeg. 

Lees er hier alles over.

 

Hoeveel dagen kom je langs?

Het precieze aantal dagdelen dat de fotograaf op de peuterspeelzaal/het kinderdagverblijf langskomt, hangt van het kindaantal en aantal groepen af.

Met meerdere dagen fotograferen wordt de stress voor leidsters en kinderen weggenomen. Er is meer tijd om te fotograferen, waardoor niet alle shoots in slechts een paar uurtjes gepropt hoeven te worden. De fotograaf kan de tijd nemen en aandacht geven aan elk kind, zoveel als nodig is. Op deze manier hoeven jullie bijvoorbeeld de baby’s niet wakker te houden, omdat ze op de verkeerde tijd ingepland staan of omdat het uitgelopen is. Er is ruimte voor flexibiliteit!

Meerdere dagen langskomen om te fotograferen heeft ook als voordeel dat je niet alle ouders terug hoeft te laten komen om hun kinderen alsnog op de foto te laten zetten. 

Uiteraard willen we wel rendabel zijn, en dat betekent dat we niet voor elk kindaantal meerdere dagen langs kunnen komen. Onze ervaring is dat we een prettige én rendabele ochtend kunnen verzorgen met ongeveer 25-35 shoots. 

 

Waarom maak je meerdere foto’s per kind?

Elk kind krijgt inderdaad een volledige fotoshoot met allerlei leuke attributen en poses, zonder dat dit te lang duurt voor het kind. En ook wordt een kind niet in een bepaalde houding gedwongen, of verplicht ergens op gezet.
Want hoe leuk wij ook fotograferen, de spanningsboog van een kind is kort en de eigen wil is sterk :). Houd rekening met 5-10 minuten per kind/gezin.

Ouders willen tegenwoordig kunnen kiezen. De standaard pasfoto-foto maken wij ook, maar vullen het aan met extra composities.
Hoe fijn is het dat je als ouder niet meer een stressvolle fotoshoot met je kinderen hoeft te plannen bij een fotograaf? Nu krijgen ze een prachtig resultaat geheel vrijblijvend via jouw kinderdagverblijf mee.

Ons doel is een fotoserie afleveren waarbij het kind stralend en als zichzelf op de foto staat, en wat ons betreft kun je daar geen foto's genoeg van hebben!

De fotoshoot wordt niet meer iets als rijen-met-huilende-kinderen, maar een feestje. De kinderen komen vrolijk terug van de shoot, en regelmatig vragen andere kinderen wanneer zij nou eindelijk eens aan de beurt zijn. Fotografie op het kinderdagverblijf wordt iets om naar uit te kijken, in plaats van tegenaan te hikken.

 

Nu hebben een aantal leidsters ook kinderen, mogen zij ook foto’s laten maken?

Natuurlijk! Meestal worden er inloopuurtjes/terugkom-moment gepland op de dagen dat we komen fotograferen, voor de kinderen die dan geen gebruik maken van de opvang. Hier kunnen leidsters zelf ook gebruik van maken.

 

En als een ouder/leidster het leuk vind om ook een keer samen met hun kind(eren) op de foto te gaan, is dat dan ook mogelijk?

Ja hoor, dat is geen probleem.

 

Kun je nog wat informatie geven over het eventueel maken van groepsfoto’s?

Standaard maken we de groepsfoto’s op een moderne manier. Alle kinderen gaan namelijk in de studio op de foto, en in de fotoshoot zit ook altijd een ‘pasfoto’-foto. Deze foto van elk kind worden bij elkaar gezet, en je krijgt een koppenkaart/groepscollage. De groepsfoto wordt aangepast naar de huisstijl van het kinderdagverblijf, compleet met logo indien gewenst. Leuk, want alle kinderen kijken vrolijk en fris in de camera en de groepsfoto is compleet! Deze variant van de groepsfoto sluit goed aan op de fotoseries die gemaakt worden en passen mooi bij elkaar.

Deze variant van de groepsfoto wordt gebruikt wanneer het logistiek lastig wordt om van alle kinderen en groepen ‘traditionele’ groepsfoto’s te maken. Dit is het geval bij grotere kinderdagverblijven van 3 of meer groepen.

1 moment per groep kiezen waarop de traditionele groepsfoto gemaakt wordt, is ook een mogelijkheid. De plek voor de groepsfoto wordt vooraf klaargemaakt, zodat de groepsfoto zonder chaos kan verlopen. De ouders die extra langskomen, wordt gevraagd om buiten de groepsfotoruimte te wachten.

Om het rustig te houden en toch een mooie, frisse groepsfoto aan te kunnen bieden, gaat onze aanbeveling en voorkeur uit naar de koppenkaart. Daarom zit deze ook standaard gratis bij elke bestelling die geplaatst wordt, ouders hoeven niet per se een pakket af te nemen.

Om de groepsfoto compleet te maken, gaan de leidsters ook een keer op de foto. Zo kunnen ze bij de groepsfoto gezet worden.

Wij merken dat met de privacy-wet de groepsfoto's/koppenkaarten steeds incompleter worden, omdat er kindjes zijn die niet op de foto mogen. Dat kan voor jouw locatie een reden zijn om helemaal af te zien van welke vorm van groepsfoto's dan ook, dit kun je zelf het beste inschatten.

 

Ons kinderdagverblijf zit niet bij jou in de buurt. Is dat een probleem?

Nee, dat is geen probleem. Het team van fotografen reizen het hele land door met de fotostudio’s :).

 

En hoe zit dat dan wanneer je meerdere dagen komt, zijn we dan continu leidsters kwijt die mee moeten gaan met de kinderen?

Niet per se. Elke fotograaf weet hoe met kinderen om te gaan. Meestal komt de fotograaf het kindje ophalen, en brengt hem na het fotograferen weer terug. Niet alle kinderen hebben het nodig dat een leidster met ze meegaat, soms werkt het zelfs beter zonder leidster (of ouders :). Uiteraard werkt dit niet voor elk kind, maar daar kijkt de fotografe in overleg met de leidster naar. Elk kindje is anders, dus daar passen wij onze aanpak op aan.

Zorg wel dat er altijd zicht is op de studio, zodat een leidster kan helpen wanneer nodig. Pedagogische medewerkers hebben het druk zat, wij verwachten dan ook niet van ze dat ze met iedereen meelopen als het niet nodig lijkt. Maar vanwege het vier-ogen-principe willen we wel dat de studio goed te zien is.

Uiteraard zijn er ook kinderen waarvan je van tevoren al weet dat het nodig is dat er een leidster bij is. Denk bijvoorbeeld aan een eenkennige dreumes of verlegen kindjes: daarbij is het fijn is dat er een bekend gezicht meeloopt. De fotograaf zal altijd overleggen met een leidster wat verstandig is. En omdat het fotograferen relaxt gaat, is het ook niet erg om als leidster zo nu en dan mee te lopen. Als elke fotoshoot een struggle is en energie vreet, is het voor niemand gezellig. Maar we weten dat niets leuker is dan jouw kinderdagverblijfkinderen zien schaterlachen en plezier hebben!

 

Maar de kinderen gaan toch nooit vrijwillig met jou mee?

Je zou denken van niet, maar kinderen vinden het over het algemeen geen probleem om mee te gaan. Want wij gaan gewoon een spelletje spelen, boekje lezen of de grote vis zoeken in de studio ;).

En wij maken hun verwachtingen natuurlijk ook waar. De fotografe maakt er een spelletje van, een kiekeboe-feest, of net wat het kindje nodig heeft. En natuurlijk dwingen wij een kind niet met ons mee te gaan, dat gaat volledig tegen ons principe van kindvriendelijkheid in. Per kind kijken we wat verstandig is om te doen, waarbij we ook met de leidster overleggen.

Lukt het altijd om een kind mooi op de foto te zetten? Nee. Het zijn kinderen. En soms houdt het dan gewoon op. We zullen van alles proberen (zonder de grenzen op te zoeken of overheen te gaan), maar als wij zien dat een kind alleen maar verdrietig of bang is, gaan wij niet door met foto's maken. 

 

En hoe doe jij dat met broertjes en zusjes, ben jij een fotograaf die dat ook doet?

Voor een ouder is er niets leuker dan mooie foto’s van hun kinderen samen. Zitten alle broertjes/zusjes bij jullie op het kinderdagverblijf? Dan wordt er standaard een shoot gemaakt met foto’s van hen samen, en van hen apart. 

Als extra optie kunnen we, in overleg met het kinderdagverblijf, een broertjes/zusjesmiddag aanbieden. Dit is niet voor de broertjes/zusjes die al op het kinderdagverblijf zitten, maar voor de oudere broers en zussen. Er zijn altijd kinderen wiens broer/zus al op de basisschool of zelfs middelbare school zit. Op deze middag, meestal op de woensdagmiddag,  kunnen de ouders zich inschrijven voor een fotoshoot met alle kinderen samen. Ze kunnen dan zelf op een afgesproken tijdstip langskomen met al hun kinderen. Deze middag wordt altijd erg gewaardeerd door de ouders en is zonder aankoopverplichting. Een brussenmiddag wordt alleen in overleg ingepland en is niet standaard.

 

Nu hebben wij (ook) een peuterspeelzaal/buitenschoolse opvang/basisschool. Kunnen die ook gefotografeerd worden?

Peuterspeelzaal is geen probleem, een BSO fotograferen we alleen bij genoeg animo.
Basisscholen fotograferen wij ook graag! Hiervoor hebben we een aparte pagina, maar een mailtje sturen naar info@fotostudioregina.nl kan ook.

 

Heb je referenties die ik kan benaderen?

Uiteraard. Ik kan de gegevens naar je toesturen, neem je via info@fotostudioregina.nl contact op?
 

Ik heb hier wel oren naar.

Leuk om te horen! Wil je via info@fotostudioregina.nl contact met ons opnemen?

 

Digitaal bestand (1 bestand)

Met een digitaal bestand kun je zelf bepalen wat je met de foto doet. Afdrukken, met vrienden en familie delen, en wat al niet meer. Digitale bestanden kunt u direct via een downloadlink in uw e-mail downloaden en opslaan. Voor elke foto die u als digitaal bestand aan wilt schaffen, voegt u een digitaal bestand toe. Lees hier meer over de digitale bestanden.

€ 8.00
Toevoegen

 

Pasfotovel

Een vel pasfoto's, gedrukt op 13x18cm fotopapier. Het pasfotovel bestaat uit 2 foto's van 6x9cm en 8 kleine pasfoto-formaat-foto's. Een portretfoto is hier goed voor geschikt.

€ 7.50
Toevoegen

 

10x15cm glans

10x15cm afdruk op Fuji fotopapier, glanzend en in kleur

€ 4.25
Toevoegen

 

10x15cm mat

10x15cm afdruk op mat Fuji fotopapier, in kleur

€ 4.25
Toevoegen

 

13x19cm glans

13x19cm afdruk op Fuji fotopapier, glanzend en in kleur

€ 5.25
Toevoegen

 

13x19cm mat

13x19cm afdruk op mat Fuji fotopapier, in kleur

€ 5.25
Toevoegen

 

20x30cm glans

20x30cm afdruk op Fuji fotopapier, glanzend en in kleur

€ 12.00
Toevoegen

 

30x45cm glans

30x45cm afdruk op glanzend fotopapier, in kleur

€ 19.00
Toevoegen

 

40x60cm glans

40x60cm afdruk op inkjet fotopapier, glanzend en in kleur

€ 29.00
Toevoegen

 

Foto op Forex 40x60cm

Forex is een 5mm dik lichtgewicht wit foamboard. Kleuren zijn helder en het oppervlak spiegelt niet. Forex past goed in een strak en modern interieur. De afdruk wordt geleverd inclusief ophangsysteem.

€ 39.00
Toevoegen

 

Canvas 20x30cm

Canvas van 20x30cm, afgedrukt op hoogwaardig linnen en strak gespannen op 2 centimeter dikke latjes.

€ 25.00
Toevoegen

 

Canvas 40x60cm

Canvas van 40x60cm, afgedrukt op hoogwaardig linnen en strak gespannen op 3 centimeter dikke latjes.

€ 49.00
Toevoegen

 

Canvas 60x90cm

Canvas van 60x90cm, afgedrukt op hoogwaardig linnen en strak gespannen op 3 centimeter dikke latjes.

€ 75.00
Toevoegen

 

10x15 Groepsfoto

Een 10x15cm afdruk, glanzend en in kleur, van de groepsfoto (alleen te kiezen wanneer er groepsfoto's achter uw fotoserie staan).

€ 4.25
Toevoegen

 

13x19 groepsfoto

Een 13x19cm afdruk, glanzend en in kleur, van de groepsfoto (alleen te kiezen wanneer er groepsfoto's achter uw fotoserie staan).

€ 5.25
Toevoegen

 

20x30 groepsfoto

Een 20x30cm afdruk, glanzend en in kleur, van de groepsfoto (alleen te kiezen wanneer er groepsfoto's achter uw fotoserie staan).

€ 12.00
Toevoegen

 

 Copyright © 2024 Fotostudio Regina. All Rights Reserved. Homepage foto

Fotostudio Regina Algemene Voorwaarden & Privacyverklaring