Gespecialiseerd in kinderfotografie

 

 

Wij zijn Fotostudio Regina. Gespecialiseerd in fotografie op de kinderopvang.

 

Al deze ervaring zorgt ervoor dat wij op jouw locatie van fotografie een feestje maken, in plaats van een stressmoment.

Hoe wij dat doen? Wij nemen de tijd. We plannen het ruim in, in plaats van teveel kinderen in te weinig uren proppen. 
Ook zorgen we voor een vlekkeloze communicatie tussen ons en het kinderdagverblijf, maar ook tussen ons en de ouders.
Ons doel is om het kinderdagverblijf zo min mogelijk werk te bezorgen, en alle ouders prachtige, blijvende foto-herinneringen te geven.
 

Het concept werkt inmiddels zo goed, dat meer dan 150 kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en scholen gebruik maken van Fotostudio Regina. 
Het bedrijf groeit hard en inmiddels is er een fantastisch team van enthousiaste fotografen en behulpzame klantenservicemedewerkers.
We zijn er trots op dat we dit concept op zoveel plaatsen mogen uitvoeren en kijken er naar uit om bij jullie langs te komen!

 

Nieuwsgierig geworden?


Vrijblijvend extra informatie ontvangen, een kennismakingsgesprek inplannen of gelijk een fotografie-afspraak maken?
Neem via info@fotostudioregina.nl of 06-16114795 (maandag t/m donderdag tussen 12:00-13:00) contact op. We zijn vaak druk bezig op locatie, dus stuur bij geen gehoor een mailtje en je krijgt zo snel mogelijk reactie!

 

 

Ook kun je hieronder verder lezen voor uitgebreide informatie over onze werkwijze en visie. Wil je alvast een kort overzicht bekijken? Download die hier.
 

 

 


Wat onderscheidt Fotostudio Regina van de andere fotografen?

Fotostudio Regina heeft een unieke werkwijze: tijd en aandacht voor het kind. Waar veel fotografen verwachten dat een kinderdagverblijf makkelijk en snel te fotograferen is, weten we dat de leeftijdscategorie 0-4 jaar een andere aanpak vereist.
Een goede planning, maar ook een hele flexibele planning, een onuitputbare bron van engelengeduld, de tijd willen nemen en van nature een klik met kinderen hebben maakt ons uniek.
Onze fotografen komen niet alleen foto's maken, maar zetten een sfeer neer die prettig is voor kinderen én leidsters, en die stralende foto’s oplevert. 
Studiofoto’s op een speelse en kindvriendelijke manier? Dat is wat wij doen!

 

Betalen wij als kinderdagverblijf iets aan Fotostudio Regina om een fotograaf voor ons kinderdagverblijf te boeken?

Nee! Een van onze fotografen komt volledig gratis langs en verzorgt de fotografie, administratie en alles daar omheen helemaal kosteloos.

 

Heb je een prijzenlijst/voorbeeldfoto's?

Jazeker. Hieronder kun je een aantal voorbeeldfoto's uit verschillende series vinden, en daaronder prijsinformatie.

 


 

 

Per kind maken we een volledige fotoshoot, bestaande uit verschillende foto's. Zo hebben de ouders keus! Bij broertjes/zusjes op het kinderdagverblijf worden er altijd foto's individueel en samen gemaakt, en hier wordt dan 1 serie van gemaakt. Overzichtelijk en betaalbaar voor de ouders.

Losse foto's zijn al te bestellen vanaf €3,95 en we hebben ook diverse aantrekkelijke en complete fotopakketten. Digitale bestanden gaan vanaf €7 per stuk. Afhankelijk van de series hebben we startpakketten vanaf €11,95/€18,95.
Voor de volledige prijzenlijst en meer voorbeeldfoto's kun je het beste een e-mail sturen naar info@fotostudioregina.nl, wij sturen deze je graag toe.

 

Is het mogelijk om personeelsfoto’s te laten maken? Wat kost dit?

Het ziet er professioneel uit wanneer uw kinderdagverblijf goede portretfoto’s heeft hangen van de leidsters/het management. Deze foto's van het personeel krijgt u helemaal gratis afgedrukt of digitaal om te gebruiken op locatie.

 

Je zegt dat alle administratie en dergelijke via Fotostudio Regina gaat en het kinderdagverblijf hier geen kosten en moeite aan heeft. Hoe werkt dat dan?

Alle afhandeling gaat inderdaad via deze website.
Op locatie houdt de fotograaf zelf een administratie bij, en gebruikt hiervoor namenlijsten/informatie van leidsters/etc.
Elk kindje dat die dag op de foto geweest is, krijgt een inlogkaart mee met unieke inloggegevens. Informatie over hoe en waar in te loggen staat hierop, het enige dat de leidsters hoeven te doen is deze uitdelen aan de ouders wanneer de kinderen weer opgehaald worden.
De week dat de foto’s gemaakt worden, worden ze ook al online gezet. Extra leuk voor de ouders, om gelijk het resultaat van hun fotoshoot te zien te krijgen en niet lang hoeven te wachten om een eerste glimp op te kunnen vangen.

Online bekijken betekent ook online bestellen. Alle betalingen gaan via de website, wat betekent dat jullie als kinderdagverblijf niet achter het geld aan hoeven. Vragen van ouders kunnen gemakkelijk via de website direct aan de klantenservice gesteld worden, daar hoeven jullie als locatie niet  tussen te zitten.

Na de bestelperiode van twee weken worden alle bestellingen verzameld en gaan ze in productie. Alle bestelde fotoafdrukken worden gesorteerd in enveloppen bij jullie bezorgd en kunnen uitgedeeld te worden. Groepsfoto's en personeelsfoto's zitten hier ook bij.

 

Vrijblijvend extra informatie ontvangen, een kennismakingsgesprek inplannen of gelijk een fotografie-afspraak maken?
Neem via info@fotostudioregina.nl of 06-16114795 (maandag t/m donderdag tussen 12:00-13:00)  contact op.

 

Hoe zit het met de AVG bij jullie?

Wij gaan zorgvuldig met klantgegevens om. NAW-gegevens verzamelen wij pas wanneer ouders deze zelf ingevuld hebben bij het plaatsen van een bestelling. Daarnaast kunnen ouders alleen op hun eigen fotopagina inloggen en de foto's van hun eigen kind(eren) bekijken. 
Daarnaast verzamelen we vooraf en ter plekke alleen de voornaam en stamgroep van de kinderen. De foto's zijn dus niet aan achternamen e.d. gekoppeld, alleen aan de locatie en groep.

Lees er hier alles over.

 

Hoeveel dagen kom je langs?

Het precieze aantal dagdelen dat de fotograaf op de peuterspeelzaal/het kinderdagverblijf langskomt, hangt van het kindaantal en aantal groepen af.

Met meerdere dagen fotograferen wordt de stress voor leidsters en kinderen weggenomen. Er is meer tijd om te fotograferen, waardoor niet alle shoots in slechts een paar uurtjes gepropt hoeven te worden. De fotograaf kan de tijd nemen en aandacht geven aan elk kind, zoveel als nodig is. Op deze manier hoeven jullie bijvoorbeeld de baby’s niet wakker te houden, omdat ze op de verkeerde tijd ingepland staan of omdat het uitgelopen is. Er is ruimte voor flexibiliteit!

Meerdere dagen langskomen om te fotograferen heeft ook als voordeel dat u ouders niet terug hoeft te laten komen om hun kinderen alsnog op de foto te laten zetten. 

 

Waarom maak je meerdere foto’s per kind?

Elk kind krijgt inderdaad een volledige fotoshoot met allerlei leuke attributen en poses, zonder dat dit te lang duurt voor het kind.
Want hoe leuk wij ook fotograferen, de spanningsboog van een kind is kort :). Houd rekening met 5-10 minuten per kind/gezin.
Ouders willen tegenwoordig kunnen kiezen. De standaard pasfoto-foto maken wij ook, maar vullen het aan met extra composities.
Hoe fijn is het dat je als ouder niet meer een stressvolle fotoshoot met je kinderen moet plannen bij een fotograaf? Nu krijgen ze een prachtig resultaat geheel vrijblijvend via jouw kinderdagverblijf mee.

Ons doel is een fotoserie afleveren waarbij het kind stralend en als zichzelf op de foto staat.
Daar kun je geen foto's genoeg van hebben!

Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat de fotografen binnen het bedrijf het kindje kan laten lachen én tegelijkertijd mooi op de foto kan zetten. De fotoshoot wordt niet meer iets als rijen-met-huilende-kinderen, maar een feestje. De kinderen komen vrolijk terug van de shoot, en regelmatig vragen andere kinderen wanneer zij nou eindelijk eens aan de beurt zijn. Fotografie op het kinderdagverblijf wordt iets om naar uit te kijken, in plaats van tegenaan te hikken.

 

Nu hebben een aantal leidsters ook kinderen, mogen zij ook foto’s laten maken?

Natuurlijk! Meestal worden er inloopuurtjes/terugkom-moment gepland op de dagen dat we komen fotograferen, voor de kinderen die dan geen gebruik maken van de opvang. Hier kunnen leidsters zelf ook gebruik van maken.

 

En als een ouder/leidster het leuk vind om ook een keer samen met hun kind(eren) op de foto te gaan, is dat dan ook mogelijk?

Ja hoor, dat is geen probleem.

 

Kun je nog wat informatie geven over het eventueel maken van groepsfoto’s?

Standaard maken we de groepsfoto’s op een moderne manier. Alle kinderen gaan namelijk in de studio op de foto, en in de fotoshoot zit ook altijd een ‘pasfoto’-foto. Deze foto van elk kind worden bij elkaar gezet, en je krijgt een koppenkaart/groepscollage. De groepsfoto wordt aangepast naar de huisstijl van het kinderdagverblijf, compleet met logo indien gewenst. Leuk, want alle kinderen kijken vrolijk en fris in de camera en de groepsfoto is compleet! Deze variant van de groepsfoto sluit goed aan op de fotoseries die gemaakt worden en passen mooi bij elkaar.

Deze variant van de groepsfoto wordt gebruikt wanneer het logistiek lastig wordt om van alle kinderen en groepen ‘traditionele’ groepsfoto’s te maken. Dit is het geval bij grotere kinderdagverblijven van 3 of meer groepen.
1 moment per groep kiezen waarop de traditionele groepsfoto gemaakt wordt, is ook een mogelijkheid. De plek voor de groepsfoto wordt vooraf klaargemaakt, zodat de groepsfoto zonder chaos kan verlopen. De ouders wordt gevraagd om buiten de ruimte waarin de groepsfoto gemaakt wordt, te wachten.

Om het rustig te houden en toch een mooie, frisse groepsfoto aan te kunnen bieden, gaat onze aanbeveling en voorkeur uit naar de compilatiegroepsfoto. Daarom zit deze ook standaard gratis bij elke bestelling die geplaatst wordt, ouders hoeven niet per se een pakket af te nemen.

Om de groepsfoto compleet te maken, gaan de leidsters ook een keer op de foto. Zo kunnen ze bij de groepsfoto gezet worden.

Wij merken dat met de privacy-wet de groepsfoto's/koppenkaarten steeds incompleter worden, omdat er kindjes zijn die niet op de foto mogen. Dat kan voor jouw locatie een reden zijn om helemaal af te zien van welke vorm van groepsfoto's dan ook, dit kun je zelf het beste inschatten.

 

Ons kinderdagverblijf zit niet bij jou in de buurt. Is dat een probleem?

Nee, dat is geen probleem. Het team van fotografen reizen het hele land door met de fotostudio’s :).

 

En hoe zit dat dan wanneer je meerdere dagen komt, zijn we dan continu leidsters kwijt die mee moeten gaan met de kinderen?

Niet per se. Elke fotograaf weet hoe met kinderen om te gaan. Meestal komt de fotograaf het kindje ophalen, en brengt hem na het fotograferen weer terug. Niet alle kinderen hebben het nodig dat een leidster met ze meegaat, soms werkt het zelfs beter zonder leidster. Uiteraard werkt dit niet voor elk kind, maar daar kijkt de fotografe in overleg met de leidster naar. Elk kindje is anders, dus daar passen wij onze aanpak op aan.

Zorg wel dat er altijd zicht is op de studio, zodat een leidster kan helpen wanneer nodig. Pedagogische medewerkers hebben het druk zat, wij verwachten dan ook niet van ze dat ze met iedereen meelopen als het niet nodig lijkt.
Uiteraard zijn er ook kinderen waarvan je van tevoren al weet dat het nodig is dat er een leidster bij is. Denk bijvoorbeeld aan eenkennige baby’s of verlegen kindjes, daarbij is het fijn is als er een bekend gezicht meeloopt.

 

Maar de kinderen gaan toch nooit vrijwillig met jou mee?

Je zou denken van niet, maar kinderen vinden het over het algemeen geen probleem om mee te gaan. Want wij gaan gewoon een spelletje spelen, boekje lezen of de grote vis zoeken in de studio ;).
En wij maken hun verwachten natuurlijk ook waar. De fotografe maakt er een spelletje van, een kiekeboe-feest, of net wat het kindje nodig heeft.

 

Anekdote hoofdfotografe:

Op een kleinschalig kinderdagverblijf in de Randstad liep ik naar de groep toe om het een kindje op te halen voor de fotoshoot.
En daar zat hij. Wout, met zijn jas nog aan, boos gezicht, en een moeder die speciaal met hem langsgekomen was om foto’s te laten maken.
Foto’s maken? Dáááág. Daar had Wout geen zin in. Ik knoopte een gesprekje met hem aan en zei dat ik benieuwd was naar de trui die onder zijn jas zat, omdat mama had gezegd dat het een stoere kraagtrui was. Vooruit, die wilde hij wel even laten zien. Ondertussen vroeg ik of hij meeging, want dan konden wij even mooi in de studio spelen. Ik zag hem twijfelen, en ik zei er fluisterend bij: ‘Niet tegen mama zeggen, dan houden we het geheim’.
Ik kreeg een dikke knipoog van de moeder die gerustgesteld haar kopje thee verder dronk en Wout liep met mij mee. Tijdens de fotoshoot hebben we allerlei grapjes gemaakt en spelletjes gedaan. Hij had geen zin van tevoren, helemaal niet zelfs, en had zijn hakken in het zand gezet. Dat hij nu breed lachend op de foto stond, was natuurlijk ontzettend leuk, maar zijn reactie aan het einde van de fotoshoot toen ik zijn jas weer aandeed was eigenlijk nog leuker:
‘Maar wanneer gaan we nu eigenlijk foto’s maken?’
 

En dat is precies wat Fotostudio Regina neerzet. Niet alleen professionele, mooie fotografie op kinderdagverblijf of peuterspeelzaal, maar een superbeleving voor het kind zonder stress, druk en dwang.

 

En hoe doe jij dat met broertjes en zusjes, ben jij een fotograaf die dat ook doet?

Voor een ouder is er niets leuker dan mooie foto’s van hun kinderen samen. Zitten alle broertjes/zusjes bij jullie op het kinderdagverblijf? Dan wordt er standaard een shoot gemaakt met foto’s van hen samen, en van hen apart. 

Als extra optie kunnen we, in overleg met het kinderdagverblijf, een broertjes/zusjesmiddag aanbieden. Dit is niet voor de broertjes/zusjes die al op het kinderdagverblijf zitten, maar voor de oudere broers en zussen. Er zijn altijd kinderen wiens broer/zus al op de basisschool of zelfs middelbare school zit. Op deze middag, meestal op de woensdagmiddag,  kunnen de ouders zich inschrijven voor een fotoshoot met alle kinderen samen. Ze kunnen dan zelf op een afgesproken tijdstip langskomen met al hun kinderen. Deze middag wordt altijd erg gewaardeerd door de ouders en is zonder aankoopverplichting.

Nu denkt u misschien: ‘Ja, maar dan krijg ik alsnog een hele hoop ouders over de vloer en wordt het die middag druk en onrustig’. Dit hoeft zeker niet zo te zijn. Van tevoren krijgt het kinderdagverblijf een lijst met dag tijden, en ouders schrijven zich in voor die tijden. Elk kwartier start er een nieuwe shoot. De ene ouder zal al weer weg zijn wanneer de volgende langskomt, en zo loopt het soepel door.

Kortom: broertjes/zusjes op het kinderdagverblijf zelf gaan standaard samen met elkaar op de foto. Als extra kunt u de ouders deze mogelijkheid van een broertjes/zusjesmiddag voor oudere broers/zussen aanbieden.

 

Nu hebben wij (ook) een peuterspeelzaal/buitenschoolse opvang. Kunnen die ook gefotografeerd worden?

Peuterspeelzaal is geen probleem, een BSO fotograferen we alleen bij genoeg animo.

 

Heb je referenties die ik kan benaderen?

Uiteraard. Ik kan de gegevens naar je toesturen, neem je via info@fotostudioregina.nl contact op?

Ik heb hier wel oren naar.

Leuk om te horen! Wil je via info@fotostudioregina.nl contact met me opnemen? Ik laat zo snel mogelijk van me horen.
Direct een antwoord? Bel 06-16114795 (maandag t/m donderdag tussen 12:00-13:00) . We zijn vaak druk bezig op locatie, dus laat bij geen gehoor een voicemail achter en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld!

 

 

Vrijblijvend extra informatie ontvangen, een kennismakingsgesprek inplannen of gelijk een fotografie-afspraak maken?
Neem via info@fotostudioregina.nl of 06-16114795 (maandag t/m donderdag tussen 12:00-13:00)  contact op. We zijn vaak druk bezig op locatie, dus laat bij geen gehoor een voicemail achter en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld!

 

 

Digitaal bestand (1 bestand)

Met een digitaal bestand kun je zelf bepalen wat je met de foto doet. Afdrukken, met vrienden en familie delen, en wat al niet meer. Digitale bestanden kunt u direct via een downloadlink in uw e-mail downloaden en opslaan. Voor elke foto die u als digitaal bestand aan wilt schaffen, voegt u een digitaal bestand toe. Lees hier meer over de digitale bestanden.

€ 7.00
Toevoegen

 

Pasfotovel

Een vel pasfoto's, gedrukt op 13x18cm fotopapier. Het pasfotovel bestaat uit 2 foto's van 6x9cm en 8 kleine pasfoto's.

€ 6.00
Toevoegen

 

10x15cm glans

10x15cm afdruk op Fuji fotopapier, glanzend en in kleur

€ 3.95
Toevoegen

 

10x15cm mat

10x15cm afdruk op mat Fuji fotopapier, in kleur

€ 3.95
Toevoegen

 

13x19cm glans

13x19cm afdruk op Fuji fotopapier, glanzend en in kleur

€ 4.95
Toevoegen

 

13x19cm mat

13x19cm afdruk op mat Fuji fotopapier, in kleur

€ 4.95
Toevoegen

 

20x30cm glans

20x30cm afdruk op Fuji fotopapier, glanzend en in kleur

€ 12.00
Toevoegen

 

30x45cm glans

30x45cm afdruk op glanzend fotopapier, in kleur

€ 19.00
Toevoegen

 

40x60cm glans

40x60cm afdruk op inkjet fotopapier, glanzend en in kleur

€ 29.00
Toevoegen

 

Foto op Forex 40x60cm

Forex is een 5mm dik lichtgewicht wit foamboard. Kleuren zijn helder en het oppervlak spiegelt niet. Forex past goed in een strak en modern interieur. De afdruk wordt geleverd inclusief ophangsysteem.

€ 39.00
Toevoegen

 

Canvas 20x30cm

Canvas van 20x30cm, afgedrukt op hoogwaardig linnen en strak gespannen op 2 centimeter dikke latjes.

€ 25.00
Toevoegen

 

Canvas 40x60cm

Canvas van 40x60cm, afgedrukt op hoogwaardig linnen en strak gespannen op 3 centimeter dikke latjes.

€ 43.00
Toevoegen

 

Canvas 60x90cm

Canvas van 60x90cm, afgedrukt op hoogwaardig linnen en strak gespannen op 3 centimeter dikke latjes.

€ 75.00
Toevoegen

 

10x15 Groepsfoto

Een 10x15cm afdruk, glanzend en in kleur, van de groepsfoto (alleen te kiezen wanneer er groepsfoto's achter uw fotoserie staan).

€ 3.95
Toevoegen

 

13x19 groepsfoto

Een 13x19cm afdruk, glanzend en in kleur, van de groepsfoto (alleen te kiezen wanneer er groepsfoto's achter uw fotoserie staan).

€ 4.95
Toevoegen

 

20x30 groepsfoto

Een 20x30cm afdruk, glanzend en in kleur, van de groepsfoto (alleen te kiezen wanneer er groepsfoto's achter uw fotoserie staan).

€ 12.00
Toevoegen

 

 Copyright © 2021 Fotostudio Regina. All Rights Reserved.

Fotostudio Regina Algemene Voorwaarden & Privacyverklaring