Gespecialiseerd in kinderfotografie

 


 

Lees vooral verder wanneer je klaar bent met stress rondom het plannen van de fotograaf, hectiek tijdens het fotograferen, en matige + dure foto's achteraf.

Fotostudio Regina kan je wat anders geven.

We nemen de tijd voor jou tijdens het inplannen, en ook tijdens het fotograferen.

Goede communicatie vooraf én achteraf!

 

 

Wat bieden wij?

* Gevarieerde fotoserie per kind zonder aankoopverplichting/opstartkosten, een afdruk koop je al vanaf €4,25

* Kind- én klantvriendelijk

* Een plan op maat voor jouw locatie

* Professionele kinderfotografen die er voor jong en oud een feestje van maken (een leuk feestje, niet een feestje waarbij iedereen overprikkeld weggaat)

* Geen gedoe voor jouw locatie: razendsnelle afhandeling via onze website

* Foto's zijn binnen een week online te bekijken en te bestellen voor de ouders

 

 

Vrijblijvend meer informatie ontvangen? Stuur een e-mail naar info@fotostudioregina.nl

Telefonisch contact? Laat dan een terugbelverzoek achter op de mail en we bellen je terug op een moment dat jou uitkomt!


 

Een kort overzicht van onze werkwijze kun je hier downloaden.

Hieronder kun je meer lezen in een vraag&antwoord-gedeelte, en we vertellen je uiteraard ook graag meer in een (video)gesprek!

 


 

Uitgebreide antwoorden op jouw vragen: laat ons die beren op de weg voor je weghalen!

 


Wat onderscheidt Fotostudio Regina?

Fotostudio Regina heeft voor fotografie op basisscholen 2 speerpunten.

1 Voor ieder kind een stralende fotoshoot.

2 De school volledig ontzorgd.

Deze punten streven we na door gespecialiseerde fotografen in te zetten die een klik hebben met kinderen van 4-12 jaar. We maken in een aantal minuten een shoot met meerdere composities. Indien gewenst komen we met een aantal fotografen tegelijkertijd, om extra snel - maar niet gehaast - de groepen op de foto te kunnen zetten. Daarnaast houden wij alle administratie bij en hebben we de bestelwebsite in eigen beheer, waar ouders zelf kunnen bestellen wat ze willen. Hier hoeft de school niets aan te doen. Zo hoeven er ook geen niet-bestelde foto's uitgedeeld en ingenomen te worden. Alle afhandeling gaat via de site en daarnaast hebben we een behulpzame klantenservice voor eventuele extra hulp voor ouders. 

 

Betalen wij als school iets aan Fotostudio Regina om een fotograaf te boeken?

Nee! Een of eventueel meerdere fotografen komen volledig gratis langs en verzorgen de fotografie, administratie en alles daar omheen helemaal kosteloos.

 

Wat zijn de prijzen en heb je voorbeeldfoto's?

Jazeker. Hieronder kun je een aantal voorbeeldfoto's uit verschillende series vinden, en daaronder prijsinformatie. We fotograferen het meest met een witte achtergrond, maar klassiek bruin/steigerhout wit/lichtblauw is ook mogelijk. Wil je meer zien van ons werk? Op aanvraag kunnen we extra voorbeelden toesturen.

 


 

 

Per kind maken we een volledige fotoshoot, bestaande uit verschillende foto's. Zo hebben de ouders keus! Bij broertjes/zusjes op de school worden er foto's individueel en samen gemaakt, en hier wordt dan 1 serie van gemaakt. Overzichtelijk en betaalbaar voor de ouders. In het voorbeeld is een shoot van 5 composities te zien, in overleg kan dit aantal ook aangepast worden.

Losse foto's zijn al te bestellen vanaf €4,25 en we hebben ook diverse aantrekkelijke en complete fotopakketten.
Voor de volledige prijzenlijst en meer voorbeeldfoto's kun je het beste een e-mail sturen naar info@fotostudioregina.nl, wij sturen deze je graag toe.

 

Hoe verloopt het fotograferen?

Van tevoren maken we samen met de school een planning, deze wordt ruim op tijd gedeeld met leerkrachten en ouders, zodat iedereen van hetzelfde op de hoogte is.

Hoe wij het graag doen? Op onderstaande wijze. Maar we zijn flexibel en denken graag met jullie mee wanneer jullie anders willen/gewend zijn.

Bij ons wordt elke klas wordt ingedeeld in een tijdsblok. Aan het begin van het tijdsblok komt de fotograaf langs om de laatste dingen te overleggen. Er gaan een paar kinderen mee met de fotograaf en elke keer wanneer een kind klaar is en terug is in de klas, stuurt de leerkracht de volgende. Zo blijft het rustig tijdens het fotograferen, en heeft de leerkracht het overzicht in de klas. Eventueel kunnen hulpouders hier goed bij helpen.

Broers/zussen-foto's worden ook gemaakt. Het kind dat aan de beurt is, verzamelt zijn/haar broers/zussen, zodat ze gelijk samen én individueel op de foto kunnen. Dit betekent dat hoe verder de fotografie vordert, hoe meer kinderen er al geweest zijn omdat ze met broer/zus ook al individueel gegaan zijn.

Dit alles houden we uiteraard goed bij d.m.v. namenlijsten vanuit school. 

Het ophalen van broers/zussen gaat wellicht wat lastiger voor de kleuterklassen. Dan helpen we hierbij als we een assistent vanuit ons beschikbaar hebben, een hulpouder vanuit school, of gaan we wel met de hele klas naar de studio zodat de leerkracht bij kan springen waar nodig. Uiteindelijk komt het neer op overleggen aanpassen naar wat op dat moment het beste werkt.

 

 

Is het mogelijk om personeelsfoto’s te laten maken? Wat kost dit?

Het ziet er professioneel uit wanneer de school goede portretfoto’s heeft hangen van de leerkrachten/het management. Deze foto's van het personeel krijg je helemaal gratis afgedrukt of digitaal om te gebruiken op locatie.


 

Je zegt dat alle administratie en dergelijke via Fotostudio Regina gaat en de school hier geen kosten en moeite aan heeft. Hoe werkt dat dan?

Alle afhandeling gaat via deze website.
Op locatie houdt de fotograaf zelf een administratie bij, en gebruikt hiervoor namenlijsten/informatie van de school.

Elk kind dat die dag op de foto geweest is, krijgt een inlogkaart mee met unieke inloggegevens. Informatie over hoe en waar in te loggen staat hierop. Het enige dat de leerkrachten hoeven te doen is te zorgen dat de inlogkaarten bij de ouders terecht komen.

De week dat de foto’s gemaakt worden, worden ze ook al online gezet. Extra leuk voor de ouders, om gelijk het resultaat van hun fotoshoot te zien te krijgen en niet lang hoeven te wachten om een eerste glimp op te kunnen vangen.

Online bekijken betekent ook online bestellen. Alle betalingen gaan via de website, wat betekent dat jullie als school niet achter het geld aan hoeven. Vragen van ouders kunnen gemakkelijk via de website direct aan de klantenservice gesteld worden, daar hoeven jullie als locatie niet  tussen te zitten.

Na de bestelperiode van twee weken worden alle bestellingen verzameld en gaan ze in productie. Alle bestelde fotoafdrukken worden gesorteerd in enveloppen bij jullie bezorgd en kunnen uitgedeeld te worden. Groepsfoto's en personeelsfoto's zitten hier ook bij. Eventueel kunnen alle bestellingen ook direct thuisgezonden worden naar de ouders.
 

 

Hoeveel dagen kom je langs?

Het precieze aantal dagdelen dat de fotograaf/fotografen op de school langskomen, hangt van het kindaantal en aantal groepen af.

Met meerdere dagen fotograferen wordt de stress weggenomen. Er is meer tijd om te fotograferen, waardoor niet alle shoots in slechts een paar uurtjes gepropt hoeven te worden. De fotograaf kan de tijd nemen en aandacht geven aan elk kind, zoveel als nodig is. Er is ruimte voor flexibiliteit!

 

Waarom maak je meerdere foto’s per kind?


Elk kind krijgt een volledige fotoshoot met allerlei leuke attributen en poses, zonder dat dit te lang duurt voor het kind.
Want hoe leuk wij ook fotograferen, de spanningsboog van een kind is kort :). Houd rekening met 2-5 minuten per kind/gezin.

We merken dat ouders tegenwoordig keus willen hebben. De standaard pasfoto-foto maken wij ook, maar vullen het aan met extra composities. Ons doel is een fotoserie afleveren waarbij het kind stralend en als zichzelf op de foto staat. Daar kun je geen foto's genoeg van hebben!

 

 

Nu hebben een aantal leerkrachten ook kinderen, mogen zij ook foto’s laten maken?

Natuurlijk! Dit alles wel van tevoren in overleg met de contactpersoon vanuit Fotostudio Regina.

 

Kun je nog wat informatie geven over het eventueel maken van groepsfoto’s?

Groepsfoto's maken is geen probleem. Ook maken we kubus-groepsfoto's, waarin elke leerling en leerkracht in een kubus gefotografeerd wordt, die vervolgens aan elkaar gezet worden als groepsfoto.

Mochten er speciale wensen zijn voor een groep-8 eindfoto, dan denken we graag met je mee.

Wil je wat voorbeelden zien? Stuur ons een mailtje, op aanvraag verzenden we graag meer voorbeeldfoto's! 

info@fotostudioregina.nl

 

Onze school zit niet bij jou in de buurt. Is dat een probleem?

Nee hoor, dat maakt niet uit. Het team van fotografen reizen het hele land door met de fotostudio’s :).
 

 

Wij hebben een peuteropvang in ons schoolgebouw. Kunnen zij ook op de foto?

Jazeker! Wanneer we het maken van de planning doorlopen, kunnen we ruimte vrijmaken voor de peuteropvang.
 

 

Ik heb hier wel oren naar.

Leuk om te horen! Wil je via info@fotostudioregina.nl contact met ons opnemen? We laten zo snel mogelijk van me horen.
 

 

 

Digitaal bestand (1 bestand)

Met een digitaal bestand kun je zelf bepalen wat je met de foto doet. Afdrukken, met vrienden en familie delen, en wat al niet meer. Digitale bestanden kunt u direct via een downloadlink in uw e-mail downloaden en opslaan. Voor elke foto die u als digitaal bestand aan wilt schaffen, voegt u een digitaal bestand toe. Lees hier meer over de digitale bestanden.

€ 8.00
Toevoegen

 

Pasfotovel

Een vel pasfoto's, gedrukt op 13x18cm fotopapier. Het pasfotovel bestaat uit 2 foto's van 6x9cm en 8 kleine pasfoto-formaat-foto's. Een portretfoto is hier goed voor geschikt.

€ 7.50
Toevoegen

 

10x15cm glans

10x15cm afdruk op Fuji fotopapier, glanzend en in kleur

€ 4.25
Toevoegen

 

10x15cm mat

10x15cm afdruk op mat Fuji fotopapier, in kleur

€ 4.25
Toevoegen

 

13x19cm glans

13x19cm afdruk op Fuji fotopapier, glanzend en in kleur

€ 5.25
Toevoegen

 

13x19cm mat

13x19cm afdruk op mat Fuji fotopapier, in kleur

€ 5.25
Toevoegen

 

20x30cm glans

20x30cm afdruk op Fuji fotopapier, glanzend en in kleur

€ 12.00
Toevoegen

 

30x45cm glans

30x45cm afdruk op glanzend fotopapier, in kleur

€ 19.00
Toevoegen

 

40x60cm glans

40x60cm afdruk op inkjet fotopapier, glanzend en in kleur

€ 29.00
Toevoegen

 

Foto op Forex 40x60cm

Forex is een 5mm dik lichtgewicht wit foamboard. Kleuren zijn helder en het oppervlak spiegelt niet. Forex past goed in een strak en modern interieur. De afdruk wordt geleverd inclusief ophangsysteem.

€ 39.00
Toevoegen

 

Canvas 20x30cm

Canvas van 20x30cm, afgedrukt op hoogwaardig linnen en strak gespannen op 2 centimeter dikke latjes.

€ 25.00
Toevoegen

 

Canvas 40x60cm

Canvas van 40x60cm, afgedrukt op hoogwaardig linnen en strak gespannen op 3 centimeter dikke latjes.

€ 49.00
Toevoegen

 

Canvas 60x90cm

Canvas van 60x90cm, afgedrukt op hoogwaardig linnen en strak gespannen op 3 centimeter dikke latjes.

€ 75.00
Toevoegen

 

10x15 Groepsfoto

Een 10x15cm afdruk, glanzend en in kleur, van de groepsfoto (alleen te kiezen wanneer er groepsfoto's achter uw fotoserie staan).

€ 4.25
Toevoegen

 

13x19 groepsfoto

Een 13x19cm afdruk, glanzend en in kleur, van de groepsfoto (alleen te kiezen wanneer er groepsfoto's achter uw fotoserie staan).

€ 5.25
Toevoegen

 

20x30 groepsfoto

Een 20x30cm afdruk, glanzend en in kleur, van de groepsfoto (alleen te kiezen wanneer er groepsfoto's achter uw fotoserie staan).

€ 12.00
Toevoegen

 

 Copyright © 2024 Fotostudio Regina. All Rights Reserved. Homepage foto

Fotostudio Regina Algemene Voorwaarden & Privacyverklaring